Finques RIBES ROIG - Immobiliaria Sant Pere de Ribes

 • Ribes Roig Serveis Immobiliaris
 • Crta. Sitges, 61
 • 08810 Sant Pere De Ribes (Barcelona)
 • 938 963 111
 • Horario: 9:00 a 13:30 y 16:30 a 20:00
 • Lunes mañana y Sábado Tarde cerrado
 • más
Búsqueda Avanzada

Directorio Sant Pere de Ribes

Links de pàgines web de Sant Pere de Ribes

Acadèmia d'Holandès

Classes d'holandès, grups reduits, classes particulars, classes privades, professors natius. Certificat "nederlands als vreemde taal" reconegut per de nederlandse taalunie. Centres d'estudi a Barcelona i Sant Pere de Ribes (Garraf).

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Completa informació en aquesta pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. El teu Ajuntament, ciutadans, empreses i apartat per als visitants. Tramitacions, l’OAC i el Pla d’equipaments municipal.

AMPA Els Costerets

Espai de l’AMPA del CEIP Els Costerets de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Novetats, arxiu de documents, recomanacions, escola inclusiva, , menjador, activitats, l’Honsbol Els Costerets, activitats per a mares i pares, serveis de cangur i agenda.

Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf

Web de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf. És una entitat sense afany de lucre, fundada l'any 2003 a Sant Pere de Ribes. Està dedicada a informar, ajudar i donar suport als afectats d'aquestes malalties.

Associació Ribes Internet - ribes.org

ribes.org és un dels instruments de què disposa l'Associació Ribes Internet per donar a conèixer el municipi a Internet, promoure l'ús d'Internet entre la ciutadania, afavorir la presència de les entitats culturals, esportives i cíviques en aquest mitjà .

Autoescola Garraf

A l’Autoescola Garraf pots obtenir tots els permisos de conduir. Cursos intensius a la teva mida, tu triees l'horari. Un equip de professionals i unes instalacions pensades per que rebis la millor qualitat de formació, com el millor tracte personal.

Autoescola i Assegurances Domenech

Autoescola i Assegurances, amb centres a Vilanova i la Geltrú i a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Des de 1960 al teu servei amb dedicació exclusiva als permisos de: Cotxe (B, BTP), moto (A1—A), ciclomotor (Lcc), reciclatges i assegurances.

Ball de Bastons de Sant Pere de Ribes

La colla gran o d’Albert Roig va néixer en 1967 amb el nom de “petits bastoners ribetans” i des d’aleshores ha participat en totes les festes. La colla va participat en la primera trobada de colles del ball de bastons de l’Anoia, el Penedès i el Garraf.

Ball de Diables de Ribes- Viquipèdia

El Ball de Diables de Ribes és una manifestació folklòrica de Sant Pere de Ribes que, per les seves arrels, forma part de les colles anomenades històriques, tan presents al territori penedesenc. Els versos i la seva cantarella i indimentària.

Bàsquet Ribes

El Bàsquet Ribes és un nombrós col·lectiu humà dins de la societat ribetana que mitjançant el bàsquet, treballa per la promoció d'una cultura esportiva dins del municipi de Sant Pere de Ribes i la respresentació en les seves competicions.

Biblioteca Josep Pla

Biblioteca de Sant Pere de Ribes, que torna a obrir les portes a través d’un acte d'inauguració. Oferix una visita pel nou espai per veure'n la nova imatge. L'acte és amenitzat per orquestre. Hora del conte per als infants, activitats i seccions.

Biblioteca Manuel de Pedrolo

Bloc de la biblioteca Manuel de Pedrolo - Biblioteques de Sant Pere de Ribes (El Garraf-Barcelona). Horaris, viu la biblioteca, blocs de les biblioteques de la zona, espai WI-FI, seccions, notícies i novetats de la Biblioteca de Sant Pere de Ribes.

Bugaderia Industrial Garraf

Empresa fundada l’any 1990 a la comarca del Garraf amb l'objectiu de prestar els serveis de rentat i lloguer de roba a les comarques del Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès, Barcelonès i Baix Llobregat. Servei integral de lloguer i rentat de roba.

Can Lloses

Urbanització de Sant Pere de Ribes situada a poc menys d'un Km al NE del nucli de Ribes. S'hi accedeix des de la carretera d'Olivella. Està formada per dos sectors: Can Lloses i Can Marcer de la Penya, noms que provenen de masies.

 

Crta. Sitges, 61
08810 Sant Pere De Ribes (Barcelona)
938 963 111
Horario: 9:00 a 13:30 y 16:30 a 20:00
Lunes mañana y Sábado Tarde cerrado
 • Ribes Roig Serveis Immobiliaris
 • Crta. Sitges, 61
 • 08810 Sant Pere De Ribes (Barcelona)
 • 938 963 111
 • Horario: 9:00 a 13:30 y 16:30 a 20:00
 • Lunes mañana y Sábado Tarde cerrado
 • más

© Ribes Roig Serveis Immobiliaris 2018

Avisos legales